top of page

SERVEIS

Familia feliz

PSICOLOGIA JURÍDICA I DE FAMÍLIA

Els nostres fills, moltes vegades estan immersos en processos de separació i divorci conflictiu dels seus pares, essent-ne espectadors passius o actius. Com els podem ajudar? Què és el millor per ells quan els pares se separen? Els pares se separen, la família no.

PSICOLOGIA CLÍNICA

Saber com som, què ens passa, perquè ens passa, i com podem millorar, ens pot ajudar a desangoixar-nos i poder fer front a les nostres dificultats de forma molt més entenedora i pràctica. Saber què em passa, és clau per poder-hi fer front.

b2ap3_large_psicologo-forense.jpg
Chess Playing

ASSESSORAMENT A PARES

Tots som diferents. Tots som iguals, però tots som diferents. Els fills també. És per aquest motiu, que cadascun necessita d’una pauta educativa adequada a les seves necessitats i perfil de funcionament. És per aquest motiu què és important saber com és el nostre fill i com el podem ajudar a créixer.  
Saber quina pauta podem fer servir en lloc de cridar constantment o d'educar-los a base de càstigs i d’amenaces. És important ajudar-los a créixer d’una manera harmònica segons els seus trets, els seus punts forts, i les seves dificultats.

Serveis - Psicologia Jurídica i de Família

ASSESSORAMENT ESCOLAR

A vegades, des de l’entorn escolar, podem tenir dubtes sobre com actuar, com aplicar Mesures i Suports Addicionals per aquells alumnes amb més dificultats, o podem necessitar assessorament sobre quin és el perfil de funcionament d’un alumne amb TDAH, Trastorn de l'Aprenentatge, TEA, etc. Conèixer els trastorns del neurodesenvolupament, clau per poder ajudar als alumnes amb dificultats.

Preparándose para la escuela
Serveis - Psicologia Clínica
Serveis - Assessorament a Pares
Serveis - Assessorament Escolar
bottom of page